Business People Analyzing Statistics Financial Concept

Vooruitzien is regeren

Wij reageren niet op veranderingen; wij anticiperen. We zien kansen om groei te ontwikkelen voor onze klanten en nieuwe risico’s te identificeren en te reduceren.

Bouvy Advies beschikt over absolute top-specialisten. Of het nu gaat om een gecertificeerde risicoinventarisatie of kennis van ondernemen.

Problem solution business on white paper

Verzekeringen in één pakket met CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening

 

Als advocaat loopt u tegen hele andere risico’s aan dan een eigenaar van een kledingwinkel. En het runnen van een advocatenkantoor is toch net even anders dan het managen van een makelaarskantoor. U wilt dan ook het liefst alleen verzekerd zijn voor risico’s die passen bij uw situatie. Dat kan! CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening biedt u een pakket van verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw branche.
Dit pakket met verzekeringen voor de zakelijke dienstverlening maakten we met en voor ondernemers zoals u. Daarvoor gingen we in gesprek met de brancheorganisatie en ondernemers zelf. Ook bezochten we kantoren van accountants, advocaten en andere zakelijke dienstverleners. Op deze manier hebben we zelf ook veel geleerd over uw branche.
Voor uw eigen onderneming heeft u natuurlijk uw eigen wensen. U kiest dan ook zelf welke verzekeringen en dekkingen voor de zakelijke dienstverlening u opneemt. Daarbij profiteert u van een aantrekkelijke pakketkorting.
  • BAV Architecten
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Risico Inventarisatie
  • Zzp’ers hebben geen geld voor arbeidsongeschiktheidsverzekering